Štítky

sobota 30. května 2015

Top 4 czech series

Hi everyone!Vítám vás u nového článku a dneska to bude opět zaměřeno na seriály. Už dlouho jsem nenapsala žádný článek o mých oblíbených seriálech nebo filmech, tak to tímto článkem napravím. Tentokrát nepůjde o americké, ale o české.
Já na české seriály moc nejsem jelikož, když se řekne český seriál tak mě okamžitě napadne seriál tipu Ulice a Ordinace. Rozhodla jsem se ale zapátrat v mysli a najít nějaké oblíbené české seriály. Doufám že v tomto článku najdete aspoň jeden seriál, který máte aspoň trochu rádi.
Seriály jsem neřadila podle oblíbenosti ,ale jak mě napadali.


sobota 16. května 2015

Balubunny



Hi!Vítám vás u nového článku. Dnešní článek bude o věcech ,které jsou z e-shopu  balubunny → http://www.balubunny.com/ . S tímto e-shopem jsem měla spolupráci. Měla jsem si vybrat několik věcí, jelikož jsem nebyla cenově omezená tak jsem nevěděla kolik věcí si mám vybrat.
Tento e-shop je zaměřen jak na oblečení, šperky tak i na doplňky do domácnosti. E-shop je specifický v tom, že všechny šperky jsou ze dřeva a můžete si zvolit barvu dřeva a barvu řetízku, což mi přijde vážně skvělý. Dále pro kreativní je možnost poslat svůj návrh a oni vám třeba prstýnek vyrobí. Dále musím pochválit , to jak mi přišel balíček zabalený, jelikož to je nejlíp zabalený balíček ,který mi kdy přišel. Další věc, která mě mile překvapila je, že v balíčku bylo několik samolepek a dva odznáčky.
Všechny věci

pondělí 11. května 2015

Top 5 of April

Hi! Vítám vás u nových oblíbenců a nyní to bude za duben.Tentokrát jsem se rozhodla to udělat trochu jinak,jelikož když jsem se na ten článek podívala teď tak už se mi tolik nelíbil jako minulý měsíc.Proto jsem se rozhodla měsíc duben udělat trošku jinak.
Jinak taky vám přijde,že poslední měsíce uběhli nějak rychle,ale všimla jsem si toho už před několika měsíci,jelikož mě přijde jako by to bylo včera,kdy nám učitelé říkali,že do příjmaček zbývá poslední čtvrt rok a měli bysme se začít pořádně učit. A Ejhle už jsem přijatá.

Top of april

sobota 2. května 2015

Life in points #April

Rozhodla jsem se,že každý měsíc napíšu několik bodů o tom co se stalo za minulý měsíc.Většinou to budou celkem osobní věci,tak doufám,že vám to nebude vadit.
Blogger Template by DanyČuks